Gewichten kopen

Neopreen dumbbellset 6kg incl. DVD

Dumbbellset 6kg
Prijs: € 44,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag
Aanbieder: Fitnessapparaat.nl

Als u op de onderstaande knop klikt wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder, waar u uw bestelling veilig kunt afrekenen.

Nu bestellen
Productbeschrijving

Deze kwaliteits dumbells worden geleverd met een workout DVD met talloze oefeningen! Ideaal om te starten met trainen. Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkelt door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief! Met de neopreen dumbell set van Gymstick kunt je direct aan de slag!

Een set dumbells van Gymstick bestaat uit twee dumbbels en is alles wat je nodig hebt. Met de workout DVD die wordt bijgeleverd heb je keuze uit verschillende workouts of je kunt zelf een workout samenstellen, naast de armbuigingen (biceps, triceps, etc.) zijn ze ook zeer effectief voor het trainen van de benen, de rug en zelfs van de buikspieren. De workout DVD bevat een warming-up, een programma met oefeningen en een cooling down. Deze geven je een total body workout! Voor elke oefening wordt aangegeven welke spiergroep je traint. Voor de grond oefeningen is het aan te raden een fitness mat te gebruiken. De Neopreen Dumbells van Gymstick hebben een anti-slip oppervlak waardoor je beter grip hebt. Met de 6 hoekige dumbel heb je er geen last van dat ze kunnen wegrollen tijdens je training.

Gerelateerde producten

Terug